Simpatica, optimista si energizanta precum o comedie romantica frantuzeasca, prin care sabloanele despre cautari si relatii umane salvatoare evita plictisul, iar lejeritatea scenariului capata mereu acea aura de magie pusa pe seama ratacirilor prin fascinantul (intru eternitate) Paris. Asa poate fi descrisa cartea O viata mai buna, in care Anna Gavalda vorbeste din nou despre foamea de afectiune a unor tineri debusolati ce ajung sa-si ia dramele in ris cu autoironia chic, devenita accesoriul indispensabil al nonsalantei boeme ce trebuie afisate pe malurile Senei, cutreierate dupa noptile albe. Nu stii daca o fi de vina modul in care Anna Gavalda picura speranta in situatiile apasatoare sau pur si simplu vraja atribuita decorului parizian, pentru care unii ar suporta si marile suferinte venite in acelasi timp, atita vreme cit ar avea ocazia sa desfaca firu-n patru la masa unei cafenele faimoase ori pedalind pe un bulevard elegant. Cert este ca dramele protagonistilor din acest roman ajung sa te inveseleasca, nu sa te zguduie. Ce-i drept, ei au deprins arta indurarii cu stil, autoironie si acea dezordine afectiva ce devine o dovada de necontestat a esteticii emotionale in orasul paradei cochet-boeme.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.