Sa-l traduci pe Bukowski e magnific si, in acelasi timp, inspaimintator. Intri in lumea unui mirlan genial, iar chestia asta te poate duce intr-o stare de disonanta cognitiva sau intr-una de extaz vinovat. Sa rupi bariere literare alaturi de Bukowski e ca o aventura interzisa din copilarie: nu o uiti prea usor, vrei sa se tot repete. Cit a durat? Prea mult. Vreun an si ceva. (...) Cel mai misto e cind intri intr-un flux al traducerii si curg paginile fara sa-ti dai seama, totul se potriveste de minune si gasesti echivalente in romana de parca ar fi cozi de dinozaur cu pene care vin sa confirme teorii evolutioniste pina atunci nedemonstrabile. Cel mai greu e cind te dor toate oasele si nimic nu face click si inaintezi ca prin pacura si nici bere nu mai ai in frigider.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.