Am scris un roman exact asa cum mi-am propus. De 250 de pagini, cu fraze scurte, cu poveste atragatoare (zic eu), cu personaje conturate. Un roman atent cu cititorul, oferindu-i mici complicitati de naratiune si, mai ales, incercind sa nu-l plictiseasca. La batalia de titluri de pe piata, primul cascat al cititorului inseamna ca treci la cei invinsi. Am mai avut ceva in program: am scris aceasta carte ca si cind nu as fi un scriitor roman care se adreseaza cititorilor romani. Am incercat sa joc rolul unui scriitor central-european care se adreseaza cititorilor europeni. Oare il atrag pe cititorul mediu din Munchen? Il pot interesa pe cel din Budapesta, din Nisa ori din Barcelona? Acestea au fost intrebarile cu care mi-am jalonat scrierea. Am pus un pariu: am vrut sa vad daca sint in stare ca, intr-un an, sa duc un roman la bun sfirsit. Am putut.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.