Exista carti la care te incinta in primul rind ideea de baza, e si cazul romanului Lindenfeld al lui Ioan T. Morar, cunoscut ca poet dar, mai ales, ca unul din condeierii tari de la Academia Catavencu . Ideea romanului e minunata. Evident, daca ea nu s-ar sprijini si pe o constructie solida sau pe un alt stil adaptat cerintelor, altfel spus, pe o mina maiastra de povestas, cartea ar fi ramas in stadiul de idee buna si atit. Dar, tragind o linie si adunind, Lindenfeld ramine povestea unei lumi, o lume in care se amesteca bune si rele ca sa dea iluzia realitatii imperfecte.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.