Interesant este ca niciunul dintre autori nu este vindicativ, nici nu isi regleaza conturile cu vreun militian/politist, nici nu incearca sa puna intr-o lumina proasta pe cineva in mod gratuit, nici nu se scuza pentru ca a mers cu viteza sau pentru ca a facut ceva in afara legii, ci pur si simplu cu totii povestesc mai mult sau mai putin detasat ceea ce li s-a intimplat sau auzit. Fie ca este vorba de petreceri studentesti la camin sau pe plaja, intrerupte de mascati sau militieni care se plictisesc, fie ca este vorba despre lucruri mult mai grave, autorii nu cauta neaparat sa ofere o morala. Concluziile le trag cititorii, iar, in unele cazuri, povestitul are rolul de a face dreptate sau, chiar de a aduce un semn de respect unui politist sau institutiei in sine, asa cum e cazul halucinantei povestiri a lui Radu Vancu. Din acest volum Politia nu iese sifonata atit de rau pe cit m-as fi asteptat la inceput, ci din contra, fiindca cei mai multi politisti sint oameni capabili si seriosi, iese chiar bine. Uscaturile sint peste tot si merita sa fie scoase in fata in orice situatie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.