Lui Robert Serban i-a venit o idee subversiv-teribila. Sa faca o antologie de povestiri despre intimplarile cu militieni si politisti ale scriitorilor romani. Citiva dintre autorii antologati sint membri ai redactiei Catavencilor sau fosti membri ai adevaratei Academii Catavencu. In afara de ei semneaza in aceasta carte povestiri memorabile autori mai mult sau mai putin cunoscuti pe piata literara. Unii cu umor, altii cu marturii care ar trebui luate in seama de Politia Romana, dar si de SRI si de Parchete, in eventualitatea ca ar vrea sa faca curatenie in rindurile lor. Din antologia asta ceva e clar, ca Politia de azi nu mai actioneaza ca Militia de pina in 1989, dar ca fostii militieni n-au uitat de puterea pe care o aveau inainte de a deveni politisti. Insa, din ceea ce am observat din partea civililor scriitori, nici ei nu par sa se fi schimbat prea tare fata de perioada in care aveau de-a face cu militienii, chiar daca azi au un curaj cind discuta cu un politist pe care nu-l aveau decit putini dintre noi cind erau interpelati de un militian.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.