Michael Cunningham, pe care poate-l stiti ca romancier, s-a apucat sa rescrie, cap-coada, povestile copilariei. Pe cele clasice, pe care le stim cu toti. Nu ca sa le gaseasca sfirsituri fericite, ci ca si cum povestile astea s-ar intimpla in viata de toate zilele. Ceva ma face sa cred ca si pe el l-au scos cindva din sarite basmele care se termina nasol. Din nenorocire, oamenii mari care s-au invatat cu suferinta iti povestesc cu placere lucruri infioratoare sau triste, de obicei ca sa se consoleze pentru ceea ce au trait, iar daca sint scriitori, fiindca finalurile fericite nu se pot intimpla decit in basme. Sau pentru ca sint ei depresivi si lucrurile care se termina cu bine ii contrariaza. Povestile lui Cunningham nu sint, har Domnului, pentru copii, care n-ar intelege mare lucru din ele. Par scrise pentru adultii sceptici care gasesc totdeauna firul de par din supa si musca din mincarea cu sos. Pe sceptici ii recunosti inca din copilarie. (…) Autorul acestor basme aduse la zi, chiar daca le intoarce pe dos, ca pe manusile purtate, si descopera in ele tot soiul de chestii neplacute sau chiar dezgustatoare, nu se indura totusi sa le lichideze. Ca oricare dintre noi, chiar daca isi da seama ca viata face KO basmul, isi pastreaza speranta din copilarie ca poate totusi…

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.