In plin razboi mondial, caci sintem in anul 1942, europenii viseaza la o America-refugiu, tinerii isi lasa iubitele sa-i astepte si joaca in cazinouri cit sa cistige de doua bilete pentru New York. E cazul protagonistului lui Remarque, acel pierzator care vagabondeaza apoi o intreaga noapte printr-o Lisabona tot mai aproape de teroare, dar ai carei oameni inca mai viseaza la libertate. Si iata ca are noroc sau poate ca nu noroc este acesta, numai sa asculte povestea unui trecator si a iubitei sale moarte si va primi doua bilete de vapor, iar controlul nazist si toate nenorocirile ar fi uitate... Dar Noapte la Lisabona e mai mult de atit, e ca si cind toata Europa acelor ani ai ororilor si toata iubirea din lume ar incapea intr-o carte.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.