Apoi, tot via Polirom, avem, cred, unul dintre marile romane scrise de autori romani din ultimii ani: este vorba despre Sarbatoarea Corturilor, supercartea publicata anul acesta de Ioan T. Morar. Este o carte cu o poveste tinuta impecabil in mina de autorul ei, cu o intriga care se preteaza usor si la o partitura cinematografica, cu citeva personaje cu adevarat memorabile si foarte fin lucrate. Dar mai ales este o carte care sta – si o face foarte bine, caci sta foarte firesc – in aerul rarefiat al unor mari mize: credinta, tribulatii ale constiintei, ratacire, salvare. Stiam de multi ani de ideea acestei carti, am fost unul dintre martorii privilegiati ai cresterii acestei carti, m-am bucurat enorm ca a aparut si ma bucura succesul, de la luna la luna, tot mai mare de public si de receptare pe care il inregistreaza romanul domnului Morar. Este loc de si mai mult – si aceasta se va intimpla, pentru ca Sarbatoarea Corturilor merita foarte multe(e) si din partea cititorilor.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.