Aurora Liiceanu este o figura cunoscuta in peisajul mediatic romanesc. Impresioneaza prin calmul prezentei si modul echilibrat in care comunica, intr-o lume agitata si grabita. In Ea si El. Biografia unei relatii, autoarea ne spune povestea unei iubiri, in care doar Ea este prezenta, in timp ce El este discutat, amintit, ghicit... fara sa stie. Povestea unor inceputuri si a unui sfirsit, a iubirii care apare la finalul vietii si care schimba existentele oamenilor, lasindu-le... neschimbate, in aparenta. Contradictia eterna a intimplarilor esentiale din viata unui om. Autoarea discuta cu Ea si recompune traseul unei iubiri care se deseneaza din scrisori si amintiri. El, barbat casatorit, cu copii, la finalul vietii, Ea, femeie trecuta de prima tinerete. Se redescopera dupa ani indelungati de absenta si nimic nu anunta pasiunea care ii va lega mai bine de zece ani. Totusi, El o paraseste pe Ea, pentru a se intoarce la sotia lui. Atit de simplu si atit de complicat... Ea incearca sa inteleaga aceasta despartire si sa invete sa traiasca in urma ei. Ea si El.... sintem Noi, iar povestea este aceea a tuturor dorintelor si iluziilor fiecaruia dintre noi.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.