Compus din doua parti (Radu Cosasu si fiul sau inexistent; Oscar Rohrlich si un fost sef al cenzurii) pe cit de solide, pe atit de diferite ca structura si mize, volumul isi datoreaza echilibrul valorificarii inspirate a fluiditatii stilului epistolar, ale carui minime rigori formale permit o libertate de miscare aproape nelimitata. […] Citita azi, A.D. 2016, Viata fictiunii dupa o revolutie pare o marturie ramas in urma unui continent scufundat, cu atit mai pretioasa cu cit adevarul ei nu cunoaste nici tentatiile integralitatii si nici butaforiile metaforei; restul, adica ereziile ideologice si politica de cadre a Atlantidei, e literatura.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.