Maestrul isi recunoaste greselile, dar la fel de bine este capabil sa le identifice si pe ale celorlalti. Meritul cel mare este ca nu ridica piatra sa o arunce; o sa-mi dati dreptate cind o sa cititi despre Iosif Sava si Seratele sale, despre Ion Caramitru, despre Nicolae Manolescu etc. Reflectiile lui Dan Grigore vizavi de lumea de astazi, despre ce inseamna muzica pentru contemporani si care este rolul ei in spatiul cotidian nu au neaparat miez amar, dar sint puncte de pornire in ceea ce ar putea fi reconstructie sociala. Si asta nu ar fi posibil fara… sentiment, adica fara emotie.
Lumea in Si bemol este unul dintre cele mai frumoase, calde si pline de sens dialoguri citite in ultimii ani. Si spun asta nu doar pentru ca-mi era (si-mi este in continuare) dor de Dan Grigore si ale sale concerte, ci pentru ca asa ar trebui sa dialogam mai tot timpul. Doar astfel viata cotidiana isi poate recapata adevaratul sens.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.