(...) titlul poate fi privit ca non-conformist si ciudat, dar continutul este super-tare: sintem in pleistocen, urmarim o familie care poate fi asemanata pe alocuri cu celebra familie Flintstone, ce descopera treptat beneficiile inovatiilor, care garanteaza dezvoltarea materiala, economica si sociala, chiar daca exista multa indaratnicie si suspiciune din partea celor inchistati si care nu vor sa evolueze. Tatal povestitorului, Edward, este Progresistul familiei, populata de mai multe neveste, matusi si copii, este Progresistul lumii chiar, cel care gindeste tot timpul, cel care aduce noi inventii in cadrul familiei, care se vor perpetua in timp, devenind fortele care determina civilizatia si civilizarea omului.
(...) chiar daca actiunea este plasata la finalul pleistocenului, Roy Lewis realizeaza o critica abila a societatii moderne, care priveste cu aceeasi suspiciune si inchistare orice schimbare si orice om care propune o schimbare, orice idee noua care ar putea modifica, macar putin, tabieturile, monotonia si conformismul in care traim. De altfel, privind personajele imaginate de el, niste salbatici pina la urma, vom descoperi usor ca tipologiile oamenilor din preistorie se muleaza perfect pe cele ale omul modern, nimic nu s-a schimbat, iar istoria se repeta la nesfirsit.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.