Am fost sclava Daesh este inca o marturie care se adauga la dosarul procesului pe care civilizatia si umanitatea trebuie sa le intenteze monstrilor cu fata umana care traiesc nu departe de noi. Curajul si solidaritatea sint cuvintele care caracterizeaza nu doar experienta lui Jinan, ci si pe cea a tuturor femeilor care au scapat cu viata din acest cosmar. Cartea ne aminteste inca o data ca ororile de acest fel au loc in lumea noastra supra-tehnologizata, ca in spatele unei credinte trimbitate pina la fanatism se ascunde un dispret profund fata de viata si diversitatea ei, ca nimeni nu este ferit de pericolul celor care cred ca detin adevarul absolut.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.