Fetita care se juca de-a Dumnezeu radiografiaza psihologia fragmentarii unor lumi indeajuns de complicate cit sa spulbere orice iluzie a reconcilierii. Poveste la doua capete, cu finaluri ce se completeaza pentru a se anula reciproc, Fetita care se juca de-a Dumnezeu prezinta intreaga gama de amagiri a prizonierilor asteptarii. Basm grotesc despre (im)posibilitatile fericirii, fisa sociologica a emigrantului economic aflat in cautarea sacrificului cu sens, alegorie a feminitatii ratate si apocalipsa a conceptului de familie, romanul lui Dan Lungu nu ofera solutii si nu transeaza problema. Caci subteranele fiecaruia, se vede bine, nu pot fi prinse intr-o paradigma, oricit de incapatoare. Romanul e mai mult decit un manifest al zadarnicei: el poate fi citit ca fisa clinica a unei natiuni captive in depresie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.