Pentru a-i convinge pe cei care nu au facut-o inca sa citeasca cartile scriitorului, o parte dintre redactorii Alecart au prezentat citeva impresii personale asupra celor doua romane, Cristian Teodorescu numindu-i in gluma „un fel de avocati literari ai mei”. Aflam astfel, de la Bianca Simon, ca Soseaua Virtutii. Cartea Ciinelui este „un roman care nu cauta sa urmareasca evenimentele trecutului, ci mai degraba sa ne plaseze din perspectiva unui personaj principal cu care cititorii empatizeaza chiar din primele pagini”. Personaj pe care, marturiseste Cristian Teodorescu, nu-l cunoaste in totalitate: „Am cunoscut personajul asta si intimplarile lui pe masura ce il inventam, adica el are si pentru mine, la fel ca si pentru dumneavoastra, tot felul de elemente de mister. Asta e unul dintre lucrurile placute ale prozei, sa stii diverse lucruri despre personaj, dar sa nu stii chiar totul”.
Daria Pop a fost invitata de catre moderatoarea evenimentului sa-si prezinte si ea perceptia asupra romanului, pe care il descrie ca fiind „firescul vietii”: „M-am nascut in octombrie ’99, asta inseamna ca am trait numai doua luni din anii ’90. Am citit cartea asta intr-o noapte si o dimineata, pentru ca am vazut-o mai mult ca pe un serial, si am inteles, de fapt, ce a fost inaintea mea. In afara de o poveste extraordinara, este o cronica care sper ca intr-o zi sa fie inlocuita cu paginile despre anii ’90 din cartile de istorie”.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.