Mi-as dori ca cititorii Fotografului Curtii Regale sa se regaseasca in personajele cartii. Cred ca timpul nu schimba lucrurile importante prin care trece un om de-a lungul vietii. Iubim la fel, indiferent daca mergem in trasura sau cu metroul. Durerile ascunse din copilarie ne macina la fel, indiferent daca ele sint pricinuite de lipsa unei tablete performante sau de lipsa incaltarilor. De aceea, cred ca cititorii pot afla rezolvari nebanuite pentru problemele lor actuale intr-o idee pe care a avut-o un semen de-al lor de acum 130 de ani.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.