E.I.: Cum ati scris cartea pe ape?
R.N.: Sigur, nu cu acuarele! Mai mult in cap. Si pe citeva laptop-uri care mi se furau sau pe care le uitam prin hoteluri, fapt ce ma obliga apoi sa trec la rescrierea povestirilor din cap. Cind incepeam sa le rescriu mi se inghesuiau in minte alte si alte personaje, care nu se lasau uitate si cereau sa devina eroi. Si cer in continuare!

E.I.: Cum arata mina marinarului care trage de odgoane? Dar a scriitorului?
R.N.: Fetele cu care aveam noi de-a face in barurile din Las Palmas, din Columbia sau Bangkok stiau bine diferenta. Ca sa faca deosebirea dintre ofiteri si marinarii de coverta cu scoici pe burta si tegumente inasprite de parime, socare si saule, ochii lor iscodeau miinile si ceasurile. O mina de scriitor cred ca nu le-ar fi trezit prea mult interesul.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.