Arta prozei seamana, pe ici pe colo, daca nu cu ikebana, macar cu priceperea florarilor de a garnisi buchete. O floare carnivora poate nimeri linga citeva anemone, petunia linga raflesia, si, pe deasupra, alte stampe-flori, presate in sertare. E impresia pe care ti-o lasa, cind inca nu-i stii mirosul, cel mai recent roman al Ruxandrei Cesereanu, Nebulon. Un conglomeros suprarealist, sau a la maniere de, o carte de povesti care s-au intimplat de-a binelea sau pe care doar iti amintesti ca le-ai citit, desi parca se terminau altfel. Bunaoara, istorisirea despre Avida Dolores, zis si Salvador Dali, cel dat afara, cindva, dintr-o <> fiindca era <>. Arta, obisnuia el sa spuna, e o interpretare paranoica a realitatii. Asa ca si darea de seama a Ruxandrei Cesereanu despre mustaciosul Salvador Dali este, cum altfel, paranoica. Fascinata, adica, de cuvinte, mai mult decit de intimplari, robita, cu bunavoia ei, unei scotoceli chichiriciaose. Kikiriki este refrenul scurtei bazaconii/ nastrusnicii care inchipuie, asezata la inceputul cartii, un fel de briu al Andromedei. Mustata (care tot revine ¦) e a lui Dimov. Insa masina de vise, <> montata pe modelul Fuchsiadei se misca inca greu ¦

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.