Nebulon nu este o carte de povestiri, neaparat, chiar daca naratiunea este esentiala; poate ca este o carte care cuprinde pur si simplu texte: exista aici istorii farimicioase si istorii umede, istorii suculente si istorii acrisoare, istorii abracadabrante si altele tristofore. Ceea ce m-a interesat a fost sa pun in scena ceremonii narative, in interiorul carora sa poti sa te pierzi ca pe o spirala, nu mai conteaza ca te duci in sus sau in jos, importanta este spirala si toboganul pe care te poti rostogoli “ la urma urmei, te poti rostogoli si in sus. Mi-a placut sa scriu aceasta carte, am scris-o cu un fel de voluptate epica, mustacind ghidus pe alocuri, nu in zadar prima parte (Bazaconii si nastrusnicii) este dedicata celor carora le place sa asculte si sa rosteasca povesti. As fi putut continua sa scriu la Nebulon inca o data pe atit, probabil, pentru ca izbutisem sa intru intr-un fel de transa narativa in care povestile curgeau deja de la sine, ieseau din mine ca dintr-o amfora cu vin-marmelada.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.