O carte care este si o fenomenologie… artistic-literara a tot ceea ce tine de fumat si fumatori, dar si o satira la adresa unora dintre institutiile si legile organizatiilor suprastatale actuale, asupra unor hotariri, precum aceea de a tot declara tot felul de zile internationale a ceva, precum Ziua Mondiala Antifumat (un personaj nefumator isi aprindea in semn de protest tocmai in acea zi o tigara!). O carte in care sint frumoase povesti de iubire, uneori tensionate, in care figura unei bunici cit se poate de reale este inviata memorabil, fiind un fel de omagiu indirect adus unui personaj de-al lui Slavici, este o carte si despre emigranti, despre cei care lucreaza in domeniul publicitatii, este despre umanitate si despre tot ceea ne face sa fim parte din ea, cu tot cu demisii, fortate sau nu!

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.