Avem relatarea succinta si colorata a unei calatorii care l-a adus pe curiosul pui de taran in postura de explorator international care, plecind de la Constanta, ajunge in Istanbul, Beirut, Haifa, Alexandria, Port Said, trecind prin Canalul Suez, spre Marea Rosie si apoi in Oceanul Indian. Este limpede ca nu multi dintre noi vor ajunge in Zanzibar, chiar daca Ierusalimul si Cairo, vizitate la intoarcere, sint azi destinatii turistice la indemina oricui. Calatorul nostru noteaza tot ceea ce vede si aude, traieste senin si dispus sa inregistreze tot ceea ce i se pare relevant. Si are ce inregistra: lumea arabo-africana, inca in epoca dominata de franco-englezi, se deschidea atunci catre o modernitate care azi pare ca se inchide la loc.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.