Eu scriu in general pe ritmuri de blues si acum, cind vorbim, cind inregistrezi, ii multumesc lui Ghita Pardau ca ne acompaniaza. Romanul este pe ritmuri de blues, si Femeile insomniacului a fost putin, dar aici, in Mierla neagra este vorba in primul rind de muzicieni. Romanul este o sectiune in societatea noastra ante si post revolutionara. Este un roman care a taiat o halca mai mare din biografia mea, m-am detasat in timp si am reusit sa scriu. Eu cred ca un scriitor numai dupa ce se detaseaza de anumite evenimente, intimplari pe care le-a trait, dupa ce trec niste ani, poate sa analizeze cu liciditate, fara nervi, fara ura, fara istericale acele momente din viata lui carora sa le dea o semnificatie generala, sa le transforme in literatura.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.