Romanul lui Duchovny e o fabula amuzanta in care referentialitatea, ironia, satira si imaginatia isi fac loc in fiecare pagina. De la bovarismul lui Elsie (care incearca sa-si depaseasca conditia si care vine dintr-un clan care se numeste chiar… Bovary), la ignoranta americanilor in ceea ce priveste geografia europeana (…), de la obsesia epocala a televizorului si felul ridicol in care ne modeleaza viata (…),  la felul in care orasul perverteste si transforma locuitorii (pina si sobolanii familisti devin egoisti si individualisti in mediul urban). Nu lipseste ironizarea retetelor literare, a conventiilor scriitoricesti si comoditatilor de lectura (Elsie face tot felul de remarci extrase din conversatiile cu agentul ei literar). Nu in ultimul rind, romanul lui Duchovny vorbeste intr-o maniera tandra despre felul in care situatiile limita ajung sa ne solidarizeze, sa minimalizeze diferentele si mai ales despre importanta indraznelii de a visa si de a porni in cautarea unui vis, indiferent cit de improbabila e atingerea sa (desigur, nu va puneti prea multe intrebari legate de felul in care Elsie, Jerry si Tom reusesc sa traverseze aeroportul din Istanbul sau sa opereze un smartphone) si indiferent de dezamagirile pe care le pregateste orice realitate imperfecta.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.