Rareori mi-a fost dat sa identific, intr-un volum autobiografic, o distanta mai mare intre natura faptelor relatate si tonalitatea stilistica pusa in joc de autor. Unui subiect care ar fi putut aluneca (pe deplin justificat!) foarte usor in melodrama, Ana Dragu ii ataseaza o expresivitate rece si transanta, gata sa contrarieze la fiecare pas asteptarile cititorului avid de sentimentalisme. (…)
Cele mai bune pasaje din Miini cuminti pornesc, toate, de la premisa ca relatia parinte-copil e mediata de o hermeneutica de zi cu zi. Rutina sau monotonia, de fapt cam toate obiceiurile care tin de confortul familial, sint notiuni de neinvocat in context. In absenta abilitatilor sociale si a deprinderilor cotidiene ale lui Sasa, mama e nevoita sa se transforme – chiar in interactiunile cele mai banale – intr-o interpreta desavarsita, gata sa aproximeze sistemul de gindire al copilului.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.