Pina la urma Sectantii este o carte care vine sa completeze un sir de aparitii editoriale inceput acum ceva ani. Cum e: a crescut interesul cititorilor pentru toate cartile scrise de Vasile Ernu? Sau a crescut interesul pentru activitatile dvs. din spatiul public? Reusesc oamenii sa deceleze intre cele doua componente ale personalitatii dvs.?
 
 
Eu sint pasionat de teme. De mari teme care ma obsedeaza si la care caut un raspuns. Unele din aceste raspunsuri pot fi gesturi practice, actiuni concrete, iar altele necesita timp, ca pentru a scrie o carte. Eu incerc sa-mi raspund, in primul rind, mie la niste intrebari care ma framinta. Uneori la astfel de intrebari stai ani de zile fara un raspuns, fara un rezultat. La unele probabil nu vei raspunde niciodata si va trebui sa traiesti in aceasta continua cautare. Unele cautari capata forma si continutul unor carti. Acestea pot fi citite si apreciate: pozitiv sau negativ. Eu sint mai existentialist, asa ca amestec de foarte multe ori textele cu viata si invers. Cu toate ca stiu care e diferenta dintre cele doua. Sau ma insel?

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.