Jess Walter a scris un roman ca o toropeala perfecta. Frumoasele ruine poarta hram de New York Times Bestseller si se desface ca o scoica plina de promisiuni, cu fraze uscate de soare. De la italianul visator care insista sa faca un teren de tenis pe o stinca abrupta, la pescarii care se zgiiesc alene la cum vin oamenii, cum pleaca, iubesc, pierd si se misca sub acelasi cer de coasta italiana, la actrita americana cu bucle platinate si parfumul tuturor viselor de anii ’60, romanul se lipeste pe nesimtite de tine, ca un bandaj de nisip cald. Apar in trecere si un Richard Burton, cum altfel decit beat si mustind a panseuri improvizate, permutari romantice si mici tragedii personale, esecul celui mai costisitor film la acea data, Cleopatra, si aparitia scandalului hollywoodian in toata splendoarea lui. Lentoarea unei Europe care inca mai sorbea la cocktailuri postbelice se impleteste cu un sictir de industrie cinematografica de zile mari si contemporane, formind fundalul perfect pentru povesti despre oameni si verile lor, aproape obisnuite.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.