O poveste moderna despre eroi si antieroi, despre calauze si rataciri, dar si despre internet, fizica cuantica, preistorie si incalzire globala. Si despre o pisica. Care exista si nu exista.
Manga, Marcel Proust, feminism, kamikaze, teoria cuantica a lumilor multiple, nesiguranta adolescentei, Fukushima, zen si zazen, conexiune, razboi, constiinta, sinucidere, Xbox, pisica lui Schrodinger, singuratate, prietenie, internet, 9/11, timp, sensul vietii, filozofie, meditatie, otaku, Social Media, pleistocen, poluare, curentii din Pacific, dezastru nuclear, entaglament cuantic, vortex... pare uimitor cum a reusit Ruth Ozeki sa adune intr-un mod coerent toate subiectele astea intre paginile romanului. Desi aparent disparate si distantate toate fac parte din peisajul farimitat al lumii contemporane in care toate lucrurile par ca se amesteca, se ating si se distanteaza constant, totul in acelasi timp. Poveste pentru timpul prezent mi s-a parut o foarte frumoasa poveste despre singuratatea individului in imensitatea satului global. Intr-o lume care comunica si se comunica neincetat, indivizii realizeaza (cei care reusesc sa faca asta) ca nu mai e nimeni care sa asculte si descopera ca «nimic nu e mai trist decit spatiul virtual cind te trezesti ca plutesti la intimplare, singur cuc, vorbind cu tine insuti».

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.