Fleacuri, mofturi, anecdote? Nu o data, astfel de lucruri „marginale” si „minore” au dat proza de mare calibru. Povesti de impartasit intre cheflii? Exact ca la autorul lui Svejk, care isi scria povestirile si capodopera in crisma, tinind alaturi o halba cu bere. Literatura cu ceea ce vine din viata, dar ramine in afara literaturii? Fireste. Asa facea si Truman Capote in Cu singe rece, dar de ce ar fi mai important sa te ocupi de o crima salbatica si de infaptuitorii ei decit de Buduca, Tara, sau Perta, optzecistii din cercul de prieteni ai autorului? Un volum de trecut cu vederea? De acord, daca se trece cu vederea si proza lui Gerald Durell (in special trilogia autobiagrafica din Corfu, cum i s-a spus: Familia mea si alte animale), romanul Toate vietuitoarele, mari si mici al lui James Herriot, a lui Bohumil Hrabal, povestirile din tinerete ale lui Milan Kundera si altele de aceeasi factura si performanta.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.