O poveste de dragoste intre un egiptean, Mahmoud, si o irlandeza divortata, Catherine, care devine consoarta arabului. Cu tot ce implica, legat de cele doua familii si de cei din jur, evident, ostili. Un drum de la Cairo catre Oaza Siwa devine un pretext de a de prezenta o lume exotica pentru europeni, fireasca in datul ei natural geografic. Cautarea unor urme legate de Alexandru cel Mare si luptele cu englezii/strainii, pe un fundal cu desert si oaze, cu conflicte singeroase, patimi si intimplari epice de tot felul. […] Romanul este bine ticluit, pe mai multe niveluri si cu mai multe voci naratoriale – metoda e deja (re)curenta astazi –, dovedind ca autorul este un bun prozator, nu un simplu povestitor la margine de suk, in asteptare de musterii.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.