Un roman complex, al carui sens se dezvaluie progresiv si lent sau chiar niciodata, dupa cum ar afirma naratorul prezent in cadrul acestei interesante aparitii romanesti.
O prezentare pe planuri complexe cu o intreaga mitologie hermetica si acorduri ale Marlenei Dietrich devenite o adevarata obsesie. Un Bucuresti al anilor ̓40 schinjuit de antisemitism si echilibrat de multe pahare de Courvoisier.
Romanul lui Soviany a reprezentat o surpriza extraordinar de placuta si, desi nu sint un mare fan al creatiilor lirice ale acestuia, l-as putea considera drept unul dintre cei mai interesanti si originali scriitori romani si nu numai, mai ales prin faptul ca este capabil sa mai extraga autenticitate dintr-o tema aparent uzata - aceea a celui de-al doilea razboi mondial. […]
Post-existentialist (dupa o apreciere personala), Soviany se releva si pe sine prin intermediul unui alter-ego textual - scriitorul obsedat de terminarea Razbunarii Krimhildei, dar acest lucru putin conteaza. Conteaza doar ca in Romania se scrie (inca, sau poate de-abia de acum, desi as fi injust) extraordinar de bine.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.