Ca si Viata lui Kostas Vennetis, construit ca roman istoric si picaresc, Moartea lui Siegfriede de fapt un roman despre roman, despre arta scrierii unui roman. Cartea acopera povestile a trei generatii din aceeasi familie, germana, cea in care s-a nascut poetul romantic Heinrich von Kleist. Aici se intretes povestile a trei barbati, nu de putine ori autorul mizand pe o specie de coincidenta pentru a duce povestea mai departe. Analiza psihologica e profunda, Soviany joaca intens pe boala, exces, nebunie, delir. Insa, dincolo de povestile personajelor care se desfasoara intr-o textura intortocheata si plina de detalii, miza romanului tine de fapt de structura povestii, de modul de a crea o carte.
Soviany intotdeauna pare sa vina dintr-o alta epoca, intotdeauna imi creeaza impresia, destul de ciudata, ca o parte a istoriei nu s-a scris corect si trebuie revizuita, cu explicatii. Iata arta prozatorului, in forma ei aproape pura. Pentru ca e aproape imposibil, totusi, sa ne inchipuim un prozator care nu e Dumnezeul propriei opere.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.