„Tactica” autoarei a fost sa porneasca fiecare fir narativ dintr-un punct marcat printr-o fotografie autentica, fotografie pe care nu doar o explica, ci o si integreaza in naratiune. Astfel, cu toate ca m-am asteptat ca volumul sa fie doar o poveste semi-biografica despre ascensiunea lui Franz Mandy – devenit Meyer, ca personaj – nu este nici pe departe asa. Este adevarat ca Meyer se afla in centrul actiunii, alaturi de sotia sa, Anna, cea care se opune cu atita inversunare schimbarii, insa in preajma lor se perinda o sumedenie de alte personaje fascinante. Familia Meyer, aflata in centrul actiunii, creeaza contextul pentru ca si alte chipuri imortalizate sa-si spuna povestea, rind pe rind, iar cind povestile lor se intrepatrund, un soi de Han interbelic al Ancutei pare sa se instaleze intre pagini, promitind o proza savuroasa si citeva clipe de tinut minte.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.