E un soi de minimonografie a inceputului presei libere, postrevolutionare, dar si o relatare subiectivizata a acelor ani de haos si coruptie ale caror consecinte le traim si astazi. E un roman al ezitarilor, care pune fata in fata epoci antagonice, dar fortate de istorie sa se infrunte, doua virste ale barbatului, dar si infruntarea dintre Istoria Mare si istoria mica, ca in Pamintul apelor, romanul lui Swift. Avem de-a face, atunci cind abandoneaza paradigma moderna si trece dincolo (o alta ambiguitate, auctoriala de data aceasta), cu un postmodernism discret, soft, dar percutant in rezultate. E riscant, pentru ca traim intr-o tara si intr-un spatiu al lecturii unde discretia e mai curind un dezavantaj.
Soseaua Virtutii. Cartea Ciinelui e un roman modern, construit pe o structura profunda postmoderna, imbracata, stilistic, intr-o haina realista. Ceea ce nu-i putin lucru, oricit de mult ar semana literatura cu o ceapa…

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.