Ca idee, Bill Bryson nu a reusit sa duca la capat traseul din Appalachian Trail, dar asta nu i-a scazut din merite. A continuat sa faca trasee pe linga casa, ba chiar a plecat intr-o noua calatorie cu Katz pe acelasi traseu, pe partea lui mai dificila dinspre nord. Nu trebuie sa va povestesc prea mult despre aventurile lor, ci despre carte in ansamblu, ce reprezinta doar o descriere perfecta a dragostei pentru natura. Bill Bryson povesteste tocmai despre asta, fara ca macar sa o ghicim printre rindurile sale pline de informatii esentiale despre America si americani (bravo lor ca au realizat asemenea trasee, desi putini dintre ei le folosesc cu adevarat!), dar si de un umor sanatos si savuros care va va face partasi ai aventurilor si parteneri ai celor doi companioni. Ceea ce inseamna ca volumul sau si-a indeplinit menirea, aceea de a ne purta pe virfurile Muntilor Apalasi si, de ce nu?, de a pleca la rindul nostru intr-o drumetie ca in carte.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.