E.I.: Nevoia de miracol este un semn de inapoiere?
 
M.B.: Depinde de cum privesti, de tabara in care te afli, in ce moment al vietii. Stiti cum se spune, in avion sintem cu totii credinciosi, la aterizare redevenim atei – iar ultimul crash din Alpi confirma tragic aceasta afirmatie. Cind esti tinar, cu o sanatate buna, fericit si te mai iubesc si fetele, „gloata” (ghilimele mari, va rog) de la pelerinaje pare comica si coborita parca din alt secol. Dupa o anumita virsta, cind mosorelul vietii se apropie de final sau treci prin episoade grele de sanatate, varul cancer si tatal infarct incep sa-ti zgirie semne pe usa sufletului, incepi sa vezi lucrurile putin altfel. Miracolul ca ultima solutie. In fine, mai avem si credinta profunda, luminoasa, asumata, care nu cere nimic in schimb, dar e mai degraba rara. Si e normal sa fie asa.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.