Cele dintii pagini scrise au ramas neschimbate. Nu am intervenit deloc asupra lor, din seara aceea de octombrie. Prima poveste a fost cea a lui Franz. Fara el, aceasta carte nu ar fi existat. Numai ca nu aveam – la vremea aceea – niciun plan. Nu stiam ce incep. Imi propusesem sa-mi regasesc indemanarea de a scrie si o faceam ca in copilarie, privind fotografii. Pe masura ce capitolele se tot adunau, incepea sa nu-mi dea pace tot mai des un gind: ce au in comun toti oamenii acestia, in afara faptului ca sunt vecinii lui Franz? Care este de fapt actiunea, despre ce este vorba? Nu aveam inca raspunsurile, dar cei din fotografii continuau sa povesteasca, asa ca eu continuam sa scriu. Ma gindeam ca vreunul dintre ei imi va spune, la un moment dat. Ei au avut intotdeauna controlul. Nu voi strica cititorilor bucuria de a afla singuri raspunsul, direct de la sursa.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.