Ca si alte volume, este o carte modulara, multistratificata, in care se regasesc elemente eseistic-teoretizante ce privilegiaza aventura scriiturii si relatia scriitorului cu limbajul smuls din lume, dar si aplicatii in proza ale acestor abordari conceptuale, cititorul putind admira, pe de o parte, inteligenta teoretica, iar pe de alta parte, talentul de prozator cu care Gheorghe Craciun si-a cistigat locul in literatura romana. Gheorghe Craciun a fost omul care i-a impresionat pe cei din jur si prin rabdarea sa, iar ca scriitor si-a pus in cuvinte speranta de a incetini viteza nebuna a lumii in care traim, propriul corp fiind perceput ca drum de la senzatie la lume. Dupa cum marturisea, toate cartile sale se hranesc din biografia sa corporala si mentala, alta decit cea civila, astfel incit transformarea lumii in cuvinte i-a permis cautarea si relevarea fiintei sale autentice, prin proiectarea in texte a alteritatii eului polimorf ce-si cauta identitatea...

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.