Astfel, dialogul este unul despre scriitori-model (rusi, in special) si despre scriitori reali, din lumea romaneasca; trece o clipa silueta lui Eminescu, zugravit in costum negru printre ingerii de pe o biserica din Ipotesti; este evocat Mircea Nedelciu, un nume dat, cu stirea prozatorului, si unui plop, ce va fi din pacate taiat pentru ca provoca se pare alergie vreunui vecin, o metafora in cele din urma a destinului lui Nedelciu, brusc intrerupt de o maladie. Dintre tinerii poeti, Brumaru & Niculescu isi exprima admiratia pentru Dan Sociu sau pentru Radu Vancu.
Fireste, nu lipseste tandretea dintotdeauna a poetilor pentru pisici (de sorginte eliotesca sau – oricum – livresca): Scamosila si Muteasca, ale lui Brumaru, dimpreuna cu Roni, al Veronicai, evocate si apreciate, vreme de loisir din care se naste, pe alocuri, poezia.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.