Pierderea inocentei se lasa cu frustrari mocnite, subversive. Iar gustul amarui (un gust din ce in ce mai chic&fancy) cu care ramine cititorul parcurgind acest volum, ne face tot mai familiari cu ideea ca aceasta nu este si nu va fi cea mai buna dintre lumile postmoderne posibile. Un excelent observator al timpului si spatiului in care i-a fost dat sa se exprime, Marius Chivu depaseste elementul scenaristic (majoritatea textelor lui fiind pe deplin pretabile unor ecranizari de scurtmetraj) si ne pune fata in fata cu noi insine, fara false pudori si fara strategii de buna practica. Chiar daca nu toate categoriile sociale se vor recunoaste in personajele Sfirsitului de sezon, chiar daca tematica volumului problematizeaza privilegiat intelectualismele si elitismele, majoritatea vor savura scriitura inteligenta si precisa a acestui autor.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.