Iar aici, in Culorile rindunicii, cuvintele ies la joaca, la recreatie. La un moment dat cuvintul se dilueaza in silaba si silaba se dilueaza in litere pentru ca e o realitate, noi uitam atunci cind vorbim ca noi am invatat cind eram mici toate literele: a, b, c... Deci fiecare litera, fiecare sunet, creeaza un cuvint si aici, in aceste poeme, cuvintele se joaca. E o cintare cu litera, cu silaba, cu repetitia, un joc; incerc sa propun joaca in echilibru seriosului, atunci cind un cuvint e foarte serios, hai sa ne jucam. (…)
Cartea e dura, are pasaje dure. Cartea e bazata mult pe o descriere filmica a unor evenimente, e un tip de scriitura specific mie, incerc sa fiu original cu aceste descrieri si poate descrierile dau aceasta imagine de detasare sau de melancolie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.