Cind am nascut a fost dureros, dar nici un analgezic nu e mai eficient decat luatul in brate al bebelusului sanatos. Viata de mama casnica e obositoare, uneori plicticoasa, dar nici un remediu nu e mai mare decat un pupic lipicios. Cind ai un copil, doi sau trei cum am eu acum, e greu sa iti faci loc in program pentru un timp in care sa citesti sau sa scrii si mai ales sa si intelegi ce citesti si sa fie inteligibil ce scrii. Dar daca ai citit sau ai scris inainte, felul in care lumea ti se ordoneaza in cap devine foarte „ca in carti”. Ca atunci cind stii sa faci fotografii, chiar si fara aparat, vezi cadrele. Si micile intimplari casnice devin mici poezii, iar tu maturi ciorne, speli greseli de tipar si copilutii tai iti dicteaza cele mai reusite dialoguri. A trebuit doar sa imi pun laptopul pe masa de schimbat scutece si sa tastez ce se intimpla in jur si in mine. Sint o mare exploratoare de mine insami, asa ca daca a fost sa redescopar ceva, de aceasta data a fost sa imi redescopar increderea ca pot scrie suficient de bine incit, dupa lectura, trei prieteni sa imi spuna ca i-am emotionat si ca le-a placut. Ramine de aflat acum daca ceea ce am scris este si pe gustul cititorilor.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.