Dupa ce au venit copiii insa, de cite ori s-a pus problema sa renunt la unul dintre ele pentru celalalt, am facut-o de fiecare data in favoarea copiilor, fara sa stau pe ginduri. Acest lucru confirma faptul ca nu sint scriitoare, ci doar o mama care are scrisul drept pasiune si sprijin. Da, mi-a venit greu sa scriu despre toate aceste lucruri atit de intime incit impartasirea lor e condamnata la impudoare si cliseu. E adevarat ca, pina ce fetele mele au trecut de virsta de zece ani, am refuzat orice bursa, orice stagiu, orice lectorat, multe proiecte si citeva oferte de editare. Aceasta nu inseamna ca recomand tuturor mamelor sa faca la fel, doar ca am constatat in mod obiectiv ca fetelor mele le lipseam suficient cit sa faca febra pentru ca le era dor de mine timp de doua zile, in vreme ce cartile mele nu au facut niciodata febra pentru nimeni. Si nici celelalte proiecte profesionale.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.