Cu rare exceptii, filmele care m-au marcat in chip decisiv sint cele in care camera urmareste, pret de 2-3 ore, cite un personaj, de regula masculin. Am ajuns de vreme indelungata la concluzia ca cinema-ul e arta solitarului in cautarea solidaritatii. Privita astfel, Sfirsit de sezon e printre cartile cele mai cinematografice citite vreodata. […] Eroul lui Chivu, mereu acelasi, desi vag ascuns sub felurite deghizamente de-a lungul celor 11 povestiri, e atit de viu in emotiile lui, atit de contemporan in dilemele lui, atit de onest in trairile lui, incit singuratatea ii e sfasiata de aceea a oricarui cititor care ii seamana. Sedusi pe data de caldura neobisnuita pe care paginile o emana, oamenii inteleg cu usurinta ca boala, moartea si singuratatea sint bucati inerente din ceea ce prea usor numim (pentru ca prea rar traim!) viata. Nu ele, bucatile, temele sint esenta, ci spiritul ce le imbiba, le uneste si le transfigureaza.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.