Nefiind un roman de fictiune, neavind momente ale subiectului, fiind atit de imprevizibil, nu poti citi Acedia ca pe o carte obisnuita, fiindca nu e. E un experiment in literatura biografica, un experiment bizar si incredibil si de neuitat. E o carte grea si trebuie lasata sa cistige un loc in constiinta cititorului. Trebuie citita incet, cu toate metaforele si schimbarile de ritm si intunericul care incepe sa te apese tot mai tare. Te atasezi cumva, intr-un mod ciudat, de Ruxandra si de prietenii lui, de familia lui, chiar daca nu-i cunosti si nici nu afli multe despre ei, fiindca sint si ei prinsi in vise, sint si ei martori sau chiar participanti in labirinturile lui. Fiind un experiment, si relatia cu cititorul este experimentala, nu stii el unde se plaseaza fata de tine si tu fata de el.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.