Includerea romanului in colectia Top 10+, colectia cartilor populare la preturi accesibile, confirma faptul ca Agata murind (tradus anul trecut si in spaniola de Marian Ochoa de Eribe Urdinguio, cea care a mai tradus din Mircea Eliade, Mihail Sebastian, Panait Istrati si Mircea Cartarescu) are in continuare un parcurs frumos si rezista noilor generatii de cititori. Dora Pavel este o scriitoare a carei literatura ma intereseaza si pe care o urmaresc cu fiecare carte aparuta. Romanul de anul trecut, Do Not Cross, un roman cu o poveste de dragoste obsesiva gay foarte tricky si rafinat scris, un thriller psihologic ce nu abordeaza in mod explicit relatia homoerotica [...], mi se pare ca, in ciuda unor cronici foarte bune, merita chiar mai mult. Cum o carte buna iti face pofta de alta, am recitit la modul hedonist, oprindu-ma mai ales la pasajele care odata imi placusera, Agata murind, descoperind savoarea de a fi uitat unele detalii si de a te bucura din nou de ele. [...] Un roman scris acum unsprezece ani de o autoare care, dovada stind Do Not Cross de anul trecut, are in continuare multe de spus.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.