Povestea Ioanei pare sa aiba si marci ale beletristicii; elementele reale (prea reale citeodata, dar autoarea ne previne inca de la inceput ca pentru a citi cartea aceasta, trebuie sa te pregatesti sa uiti de categoriile de bine si rau asa cum le concepem noi), sint expuse intr-o maniera armonioasa, precum si cu o anumita duiosie, factori ce, impreuna, denota un oarecare iz de fictiune. Povestea nu este expusa ca parte a unei anchete, a unui dosar (ceea ce este in realitate, daca e sa gindim stricto senso), ci este infrumusetata de o stilistica a limbajului, de anumite particularitati de exprimare care impreuna duc la crearea unui idiostil, aflat undeva intre limbajul metaforic si plin de elemente stilistice (folosirea proverbelor si zicalelor), specific beletristicii, si specialitate, cu termeni specifici psihologiei si nenumarate referinte din acest domeniu. Pentru un impatimitor de fictiune, aceasta lectura va fi una diferita, descriirile elaborioase fiind inlocuite de interogatii si recomandari din cele mai diverse.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.