Tot ce a facut Sabbath pina la acesta virsta a fost sa joace teatru, intocmai cum facea in tinerete pe strazile new yorkeze; sa-si interpreteze zecile de roluri pina in punctul in care nu mai realizeaza daca disimuleaza sau nu starile de bucurie si de suferinta: „Supunindu-se legilor dezamagirii, nesupusul Sabbath a inceput sa plinga si nici macar el nu-si dadea seama daca plinsul era unul jucat sau expresia suferintei lui”; sa pacaleasca tristetile sufletului cu neincetatele lui scheciuri.
Doar ca a cam obosit sa faca asta, momentul declansator al acestei treziri fiind moartea Drenkai, cind Sabbath a inceput sa realizeze cit de mult o iubise pe aceasta croata. Pierduse, in fond, iubirea, pierduse totul. Iar acum este pe punctul de a-si face si el iesirea din scena. Doar ca nu poate, nu stie cum: „Nu putea sa moara nici de-al dracului. Cum sa plece? Cum sa se duca? Tot ce ura era acolo.”

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.