Doua aspecte definesc noul volum al Martei Petreu. Mai intii, frumusetea scrisului. O proza confesiva seducatoare, dublata de publicistica executata cind laborios, cind simplu, de o senzuala limpezime. A doua trasatura tine de naduful in exces, de energia negativa purtata de scriitoare fata cu... critica literara. (…)
Biblioteci in aer liber subliniaza, dincolo de toate, destinul unei scriitoare care-si traieste ideile cu frenezie. Exact ceea ce esentializeaza un autor. Asa incit, oricita nefericire ar expulza discursul ei, rezultatul e intotdeauna unul superlativ artistic. (…)
Biblioteci in aer liber confirma, in primul rind, opiniile unui filosof legate de literaturocentrismul culturii romane. Rezulta insa o colectie de afinitati elective puse pe seama intilnirilor privilegiate si a stigmatelor, din a caror germinatie sensibila, meticuloasa, Marta Petreu extrage elixirul propriei personalitati. De exceptie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.