Dupa Cartea soaptelor, se stie ca Varujan Vosganian este un povestitor de cursa lunga, avind si gust pentru amploare, si atentie la detalii. Povestirile din acest volum accentueaza aspectul liric, necesar unui discurs ce se adreseaza laturii emotionale si senzoriale. Fiecare povestire din volum are un twist care suspenda logica si duce cititorul la granita dintre realitate (banala, sordida sau seaca) si visare, magie. Acestea din urma nu inseamna doar o lume roz, de emotii pozitive sau pace, ci contin si tuse absurde, macabre sau respingatoare. (…)
In toate povestirile din volum se remarca alunecarea in fantastic, in stilul clasic in care neobisnuitul sau magia se insereaza printre evenimentele vietii cotidiene. Exista un plan de semnificatie care pune istoriile individuale si marea istorie fata in fata, la fel ca in Cartea soaptelor, si da un sens experientelor prin care trec personajele. Astfel, nici cel mai rafinat cititor (de sensuri) nu va fi dezamagit.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.